fbpx

Barn på TryggaFitness

Hos oss på TryggaFitness är alla välkomna. 

Såhär ser våra regler & aktiviteter ut för barn; 

Trygga MAMA: 

Kursbaserad mammaträning.
Trygga MAMA passar dig som söker anpassad träning för din situation i mammarollen. 

Träningens utformning varierar från tillfälle till tillfälle – allt för att bygga en så stark och funktionell mammakropp som möjligt. Självklart går det bra att ha med dig ditt barn/syskon under träningstillfällena. 

Trygga FAMILY:

Ett pass uppbyggt kring en historia, ett uppdrag eller ett äventyr. Ett pass där en förälder och ett barn tränar och leker tillsammans och samarbetar för att ta sig genom olika övningar och hinder.

Vi välkomnar alla barn från 4 års ålder att kostnadsfritt delta tillsammans med en målsman som är medlem.  

BARN & MEDLEMSKAP:

0-11 år: 

Barnen följer med och får vistas i lokalerna på den vuxnes ansvar. De kan antingen leka i vårt barnrum eller vara med dig i maskinparken OM det är säkert att ingen annan medlem blir påverkad av barnet. Barnen får inte följa med i gruppträningsstudiorna. 

12 – 15 år: 

Från och med 12 års ålder tecknar barn ett eget medlemskap och betalar då studentpris. Tills dess året är kommet att barnet fyller 16 år behöver de alltid träna tillsammans med en målsman som också är medlem på gymmet. Barnet får ingen egen passerkort eller inlogg till mobilappen eftersom barnet alltid tränar tillsammans med målsman. 

16 – 18 år: 

Från och med året man fyller 16 års ålder får barnet lov att träna själv i lokalerna (grupp och gym), men fortfarande på målsmans ansvar som undertecknar medlemskapet och ger godkännande till detta. Barnet tecknar då till studenptppris och  får då eget passerkort eller mobilpassering. 

Läs mer om våra priser och passutbud på www.tryggafitness.se 

VARMT VÄLKOMNA!