fbpx

TryggaFitness
i Bromölla

Skånes främsta träningskedja, nytänkande gruppträningspass och ständig utveckling för både oss och din träning i både Bromölla och Kristianstad

Välkommen till TryggaFitness Bromölla

TryggaFitness tror på att genom gemenskap och rätt atmosfär kunna bringa till genuin träningsglädje som håller livet ut. Med hjälp av en community, medlemsdagar och många olika events får du Bromöllas mest engagerande och roliga träning, och ett medlemskap i Skånes bästa gymkedja!

Gruppträning Bromölla

yoga

Styrka & Balans

Ett pass i cirkelform för balans och rörlighetsträning, med extra fokus på våra stabiliserande muskler och rörlighet. Vi jobbar med balans utmanande verktyg och egen kroppsvikt.

gymnast

Styrka & Flås

Ett pass i cirkelform där vi jobbar upp vår styrka och med lättare övningar höjer pulsen. Vi jobbar med redskap och egen kroppsvikt.

071-running

Trygga RUN™

Utmana dig själv genom löpning i grupp! Mitt i gymmet springer en mindre grupp på våra fantastiska 10-seriers löpband. En instruktör möter och utmanar dig på just din nivå. 30 min intensitet och perfekt att kombinera med andra pass.

like

PULS

Pulspass i samarbete med Polar Club. Följ din individuella intensitet och statistik genom pulsband! Håll utkik efter det röda hjärtat i gruppträningschemat.

071-stationary-bike

Spinning

Indoor Cycling i varierande tempo och tid. Spinning bjuder på tuffa “backar” och underbara “raksträckor”. Ett spinningpass kan alla delta i och hur jobbigt det blir avgör man själv.

071-exercises

Tabata

Här jobbar vi intervaller. Vi jobbar med kroppsvikt men även med lättare redskap från gymmet. Här följer man instruktören i olika pulshöjande övningar. Passet är till för ALLA och du anpassar övningarna efter din egen förmåga.

pulse

Pulse & Core

Trygga PULSE & CORE är ett pass som kombinerar pulshöjning med bålträning. Genom maximal kraftutveckling under väldigt kort tid i intervaller på spinningcykel drar pulsen iväg mot max.

workout

Core

Ett pass fokuserat på att stärka bålen med hjälp av utmanande redskap och rörelser.

weight

CIRKEL Outdoor

Outdoor Bootcamp. Pulshöjande cirkelpass med enkla redskap och kroppsviktsövningar.

tire

CrossFit:ness

På detta pass får du möjlighet att utmana din kropp och testa dina gränser. Våra nya instruktörer blandar kondition och styrka med teknik och gymnastik.

071-weightlifter-1

Skivstång

Att träna med skivstång har enorma fördelar då det inkluderar så pass många muskelgrupper och verkligen blir Allroundträning. Teknikpass - Förbättra din teknik i drag, press och böj.

weightlifting

Puls / Cirkel

Konditionspass där vi kombinerar olika styrke- och pulsövningar. Vi jobbar med olika redskap och med egen kroppsvikt. Ett pass där alla kan delta, det är du själv som bestämmer hur intensivt du vill köra.

pregnant

Trygga MAMA™

Konceptet Trygga Mama passar dig som är gravid, dig som nybliven mamma och också dig som vill ha ett utmanande pass och samtidigt ha möjligheten att ha med dig ditt/dina barn under träningen. Passets utformning varierar f

071-stationary-bike

LM RPM

LESMILLS RPM™ är en klass på cykel, utvecklad och koreograferad av LesMills. 35 och 45 minuters Varje låt har ett eget syfte. Vi arbetar i tempoväxlingar och intervaller och reglerar själv vårt motstånd i backar, racing och attacker. Det finns många fördelar med rpm cykling, ett kul sett att öka både kondition och uthållighet. Som en del i denna klass vill vi ta ytterligare ett kliv i känslan och förståelsen för din träning.

071-stationary-bike

Trygga BIKE™

NYHET! Trygga BIKE™ på TryggaFitness! I Trygga BIKE™ utmanas du i intervaller på cykel där en instruktör leder och pushar dig till nästa nivå. 45 minuter intensitet och perfekt att kombinera med andra pass. ❤ Uppgarera gärna upplevelsen genom att hyra eller köpa pulsenhet!

071-chronometer-3

Diabetes
träning

Nu erbjuder vi i samarbete med TryggaKliniknen en fantastisk behandlingsmöjlighet för dig som har diabetes. Vi har satt ihop ett unikt paket som innehåller både träning, kunskap och hälsa.

071-stationary-bike

LM Sprint

30-minuters högintensiv intervallträning (HIIT). LES MILLS SPRINT™ är ett utmanande högintensivt träningspass där du använder cykeln som verktyg för att pressa din gräns till max och ta din träning till nästa nivå. ... du behöver inte vara cyklist för att gilla LES MILLS SPRINT™

071-fitness

LM BodyPump

BODYPUMP är en välkänd träningsform från LES MILLS som många gillar! BODYPUMP är styrketräning till musik som utmanar dig och gör dig stark. Passet är perfekt för den som vill träna igenom hela kroppen. BODYPUMP innehåller vetenskapligt utformade rörelser och tekniker i ett enkelt och effektivt pass för att du ska uppnå märkbara resultat.

LM CORE

Ett kort, effektivt pass från LESMILLS som inspirerar dig att ta din träning till nästa nivå samtidigt som du stärker din kropp! Fokus ligger på att stärka bålmuskulaturen och de muskler som kopplar ihop över och underkropp. Du får en starkare mage och rumpa. Övningarna görs till stor del med kroppsvikt, men också med gummiband och viktplattor.

exercise

BodyBalance

BODYBALANCE är ett lugnare pass från LES MILLS, BODYBALANCE är en perfekt blandning av yoga, tai chi och pilates som bygger upp din funktionella styrka, ökar din rörlighet och lämnar dig i harmoni och balans. BODYBALANCE passar alla oavsett träningsbakgrund.

Boka ditt gruppträningspass

Här kan du se schemat och boka ditt gruppträningspass på TryggaFitness Bromölla.

Du vet väl att du kan boka dina pass via appen? Skaffa den till iPhone eller Android.

TryggaFitness Bromölla

Rattens Gränd 1
295 39 Bromölla