TryggaFitness
i Bromölla

Skånes främsta träningskedja, nytänkande gruppträningspass och ständig utveckling för både oss och din träning i både Bromölla och Kristianstad

Välkommen till TryggaFitness Bromölla

TryggaFitness tror på att genom gemenskap och rätt atmosfär kunna bringa till genuin träningsglädje som håller livet ut. Med hjälp av en community, medlemsdagar och många olika events får du Bromöllas mest engagerande och roliga träning, och ett medlemskap i Skånes bästa gymkedja!

Gruppträning Bromölla

yoga

Styrka & Balans

Ett pass i cirkelform för balans och rörlighetsträning, med extra fokus på våra stabiliserande muskler och rörlighet. Vi jobbar med balans utmanande verktyg och egen kroppsvikt.

071-running

Styrka & Flås

Ett pass i cirkelform där vi jobbar upp vår styrka och med lättare övningar höjer pulsen. Vi jobbar med redskap och egen kroppsvikt.

yoga (1)

Bål &
Hållning

Ett pass där vi fokuserar på vår mittkedja, nämligen vår core/bål och hållning. Detta passet har något lägre intensitet och passar alla.

pilates

Stretch

Ett pass vi jobbar med, styrka, balans och koordination i ett lugnt tempo.

071-stationary-bike

Spin

Indoor Cycling i varierande tempo och tid. Spinning bjuder på tuffa “backar” och underbara “raksträckor”. Ett spinningpass kan alla delta i och hur jobbigt det blir avgör man själv.

071-exercises

Tabata

Här jobbar vi intervaller. Vi jobbar med kroppsvikt men även med lättare redskap från gymmet. Här följer man instruktören i olika pulshöjande övningar. Passet är till för ALLA och du anpassar övningarna efter din egen förmåga.

pulse

Pulse & Core

Trygga PULSE & CORE är ett pass som kombinerar pulshöjning med bålträning. Genom maximal kraftutveckling under väldigt kort tid i intervaller på spinningcykel drar pulsen iväg mot max.

workout

Core

Ett pass fokuserat på att stärka bålen med hjälp av utmanande redskap och rörelser.

weight

Kettlebell

Ett pass för hela kroppen med kettlebells. Kettlebells är ”slängkulorna” som erbjuder unika och utmanande rörelser då vikten inte är centrerad i handen likt en hantel eller en skivstång. Teknikträning, styrka, flås och rörlighet i ett och samma pass!

tire

CrossFitness

På detta pass får du möjlighet att utmana din kropp och testa dina gränser. Våra nya instruktörer blandar kondition och styrka med teknik och gymnastik.

071-weightlifter-1

Skivstång

Att träna med skivstång har enorma fördelar då det inkluderar så pass många muskelgrupper och verkligen blir Allroundträning. Teknikpass - Förbättra din teknik i drag, press och böj.

weightlifting

Puls / Cirkel

Konditionspass där vi kombinerar olika styrke- och pulsövningar. Vi jobbar med olika redskap och med egen kroppsvikt. Ett pass där alla kan delta, det är du själv som bestämmer hur intensivt du vill köra.

pregnant

Mama!

Konceptet Mama! passar dig som är gravid, dig som nybliven mamma och också dig som vill ha ett utmanande pass och samtidigt ha möjligheten att ha med dig ditt/dina barn under träningen. Passets utformning varierar f

parkour

Toughest / OCR

OCR står för Obstacle Course Training och erbjuder träning i hinderbana. På detta passet får du möta en hel del konditionsträning såsom löpning samt hinderbana med hopp/klättring/hängande/
greppträning både inne och utomhus när vädret tillåter.

mother

Family Play

Ett pass uppbyggt kring en historia, ett uppdrag eller ett äventyr. Ett pass där en förälder och ett barn tränar och leker tillsammans och samarbetar för att ta sig genom olika övningar och hinder.

071-chronometer-3

Diabetes
träning

Nu erbjuder vi i samarbete med TryggaKliniknen en fantastisk behandlingsmöjlighet för dig som har diabetes. Vi har satt ihop ett unikt paket som innehåller både träning, kunskap och hälsa.

071-stationary-bike

Sprint

30-minuters högintensiv intervallträning (HIIT). LES MILLS SPRINT™ är ett utmanande högintensivt träningspass där du använder cykeln som verktyg för att pressa din gräns till max och ta din träning till nästa nivå. ... du behöver inte vara cyklist för att gilla LES MILLS SPRINT™

071-fitness

BodyPump

BODYPUMP är en välkänd träningsform från LES MILLS som många gillar! BODYPUMP är styrketräning till musik som utmanar dig och gör dig stark. Passet är perfekt för den som vill träna igenom hela kroppen. BODYPUMP innehåller vetenskapligt utformade rörelser och tekniker i ett enkelt och effektivt pass för att du ska uppnå märkbara resultat.

Cxworx

Ett kort, effektivt pass från LESMILLS som inspirerar dig att ta din träning till nästa nivå samtidigt som du stärker din kropp! Fokus ligger på att stärka bålmuskulaturen och de muskler som kopplar ihop över och underkropp. Du får en starkare mage och rumpa. Övningarna görs till stor del med kroppsvikt, men också med gummiband och viktplattor.

gymnast

BodyStep

LES MILLS BodyStep är en modern och atletisk version av step-up med ledorden energi, kraft och glädje! Enkla steg och rörelser på, över och runt brädan tillsammans med styrkeövningar passar dig som vill träna kondition, styrka och koordination. BodyStep Athletic är en mer intensiv och funktionell version av BodyStep för den som vill utmana sig själv ännu mer fysiskt. Koreografi och vissa övningar är mer intervallbaserad och atletiska än i BodyStep.

karate

BodyCombat

LES MILLS BODYCOMBAT®. Ett fartfyllt konditionspass med olika rörelser inspirerade av kampsport som karate, boxning, taekwondo, muay thai och tai chi.

exercise

BodyBalance

BODYBALANCE är ett lugnare pass från LES MILLS, BODYBALANCE är en perfekt blandning av yoga, tai chi och pilates som bygger upp din funktionella styrka, ökar din rörlighet och lämnar dig i harmoni och balans. BODYBALANCE passar alla oavsett träningsbakgrund.

Boka ditt gruppträningspass

Här kan du se schemat och boka ditt gruppträningspass på TryggaFitness Bromölla.

Du vet väl att du kan boka dina pass via appen? Skaffa den till iPhone eller Android.

Koppla av före eller efter träningspasset med massage!

Att vila musklerna är lika viktigt som att träna dem – därför samarbetar vi med Jennys Mindfulness och erbjuder massage på båda TryggaFitness anläggningar. 

TryggaFitness Bromölla

Rattens Gränd 1
295 39 Bromölla 

Bemannade öppettider:

Måndag: 09 – 19
Torsdag: 09 – 19