fbpx

Diabetesgrupp

NYHET FÖR DIG SOM LEVER MED DIABETES! 

Nu erbjuder vi en fantastisk behandlingsmöjlighet för dig som har diabetes. Vi har satt ihop ett unikt paket som innehåller både träning, kunskap och hälsa. Effekten är dessutom jämförbar i effekt med medicinering.* 

Behandlingsmöjligheten har utformats i samarbete mellan TryggaKliniken och TryggaFitness. 

START 22 SEPTEMBER KL 11:00

Hur går det till? 

 1. Du anmäler dig till vår 10-veckors kurs på kontakt.city@tryggafitness.se och skriver “Diabetes” i ämnesraden.
  10-kort för kursen: 600 kr. (Vid träning om 1 tillfälle/vecka)
  6 månaders kort: 1000 kr. Här ingår kursen med träning om 2 tillfällen/vecka samt att du under ytterligare 4 månader har tillgång till gymmet på TryggaFitness under samma tider för fortsatt egen träning.

 2. Du bokas till bedömning av vår personliga tränare där vi bla. testar din kondition med Ekblom-Bak-test. Det är ett submaximalt konditionstest på cykel och innebär att du får ett värde på din kondition, men behöver endast bli lite anfådd!

 3. Därefter erbjuds du exklusic gruppträning anpassad för personer med diabetes, två gånger i veckan. Tisdagar kl 11.00 – 11.30 och Torsdagar kl 13.00 – 13.30. Du bokar det själv via vår app eller direkt i receptionen. Du väljer själv hur ofta du vill gå.

 4. Efter bedömningstillfället tränar du under 8 veckor och kallas efter kursen till ett uppföljningstillfälle med din personliga tränare för att se på effekten av din träning.
  Du fortsätter med din vanliga kontakt med läkare och diabetes-sjuksköterska under tiden.

  Är du redan medlem på TryggaFitness ingår detta i ditt medlemskap.