fbpx

Join the #tryggacrew!

Nu söker vi en medarbetare till vår reception och kommande Smoothiebar!

Är du den glädjespridaren vi söker?

Om oss:
Gymmet TryggaFitness City i Kristianstad öppnade i september 2019 och har sedan dess tagits emot med öppna armar av Kristianstad.
På vår anläggning som är 2400 kvm erbjuder vi 1400 kvm maskinpark samt 3 unika Boutiquestudios med våra egna koncept Trygga HEATness (HOT Yoga), Trygga RIDE (Spinning med koreografi) och Trygga HIIT n RUN (Högintensiv intervallträning med boxning, styrka och löpning i en custom studio).

Under året som gått har vi vidareutvecklat Seniorträning, löpträning och cirklar för att möta alla målgrupper.

Vi lägger stort värde i att arbeta inkluderande och lever under synsättet att träning ska vara för alla utan stress och press, varpå vi aldrig arbetar med viktgrupper eller måsten. Hos oss kommer resultaten genom träningsglädje.
Smiles over Pounds.

Organisationen består idag av 4 heltidsanställda, 2 deltidsanställda i receptionen samt 6 handplockade tränare där alla bidrar till organisationen precis lika mycket.

Nu söker vi en kollega som vill göra oss kompletta i reception och vår kommande lansering Trygga Smoothiebar.

Om dig:
Vi söker dig som söker ett extra arbete på sidan av studier eller annat arbete. Du är självsäker, har nära till skratt och alltid tänker serviceinriktat. Som vågar skratta åt egna små missar men som tar arbetet på högsta allvar. Att du gillar träning är såklart ett måste för att ha ögon för hela verksamheten och de små uppgifter som snabbt växlar på ett gym.

Vi ser gärna att du arbetat med livsmedel tidigare och/eller har erfarenhet av receptionsarbete. Vi arbetar idag med BRP som system där all försäljning och medlemshantering sker. Tidigare erfarenhet av BRP är högt meriterande, även om vi självklart kan internutbilda dig på plats.

Tjänsten:
Tjänsten är receptionist/försäljare och beredning av smoothie och är en timanställning efter behov med stor möjlighet till utveckling av din tjänst.
Tillträde den 1 december i första hand kvällstid.

Ansökan:
Skicka ditt personliga brev samt CV till hej.city@tryggafitness.se
Urval sker löpande.