fbpx

Nya medlemskap fr.o.m 1/7 2021

Till dig som går på vår Yoga: 

Trygga HEATness™: 

Efter att nu varit i gång under ett drygt år med vårt gym och vår helhet i studios ser vi en utveckling av att Trygga HEATness blir sin egna verksamhet™. 

Vi vill enbart hålla förstklassig kvalitét i studion och du som går på HOT Yoga vet att studion håller världsstandard i såväl värme som fukt och som kräver sin driftkostnad och underhåll. Du vet också att lärarna är exklusiva och kostsamma på grund av deras höga och eftertraktade kompetens.  Vårt breda utbud i  schemat har också bara börjat. Gästlärare från hela världen kommer att undervisa klasser, workshops och utbildningar när detta återigen är möjligt.

För att kunna fortsätta utveckla HEATness i den toppriktning vi redan tagit krävs en justering i medlemskapet för dig som vill fortsätta gå på våra Yogaklasser. 

Från och med den 1 juli 2021 kommer yogan att bli ett tillval bland våra medlemskap på TryggaFitness.

PREMIUM ligger kvar på 450 kr 

Vill man utöver detta lägga till tillgång till klasser i Trygga HEATness™  väljer man medlemskapet HOT PREMIUM där månadspriset är 600 kr. Med medlemskapet HOT PREMIUM har du utöver obegränsat med Yogaklasser dessutom halva priset till alla kommande workshops och gästlärklasser.

Fortfarande billigast i Sverige med HOT Yoga! 

Prisjusteringen börjar gälla den 1 juli 2021 och berör dig som tecknar nytt medlemskap eller förlänger befintligt.


Till dig som saknar kortare medlemskap:

I tillägg till våra års- och månadskort har vi dessutom skapat ett medlemskap som heter Löpande månad.

Med löpande månad betalar du ett något lägre pris än 1 månad utan bindning och har då 1 månads bindning samt 1 månads uppsägning.

Välkommen in att teckna det som passar dig och din livvsstil bäst.
Vi vill också passa på att uppmärksamma dig att vi uppdaterat våra avtalsvillkor fr.o.m samma period.


Nya medlemskap fr.o.m 1/7 2021