fbpx

Till dig som går på vår Yoga – Del 2:

Trygga HEATness™: 

Den 31 mars gick vi ut med information om att vi ämnar höja priset för dig som vill fortsätta gå på vår yoga. Detta var en av våra åtgärder under pandemin för att kunna fortsätta erbjuda den fina kvalitétsbana som studion börjat sin resa med. 

Idag den 12/5  återkallar vi ovan meddelande. En prisjustering kommer inte att ske under 2021. 

Vi ser att vi kommer ligga kvar på nuvarande pris och istället behöva korrigera utbudet i studion efter rådande situation.

Vi har länge försökt att behålla såväl kvantitét och kvalitét, men med pandemins klor och de få platser vi kan erbjuda pga pandemilagen går det dessvärre inte längre. Vi står nu och har övervägt mellan att stänga studion helt tills dess att pandemin är över eller att fortsätta men med korrigerat utbud. Vi har valt att göra det sistnämnda för att ni ändå skall kunna ta del av studions varma miljö.

Fr.o.m 19 maj kommer Trygga HEATness™ att erbjuda klasserna Trygga INFERNO och On Demand tills vidare. 

HEATness On Demand innebär att du utövar klassen men utan en närvarande lärare. Istället guidas du genom högtalarsystemet. Idag erbjuder vi HOT60 och kommer att få komplement av fler klasser, bland annat Trygga INFERNO™.

Studion kommer också att värmas under vissa förutbestämda tider utan specifikt innehåll så att du kan gå in och träna egen repertoar. 

Vi hoppas och tror att vinden snart vänder. Tills dess håller vi i och tränar vidare. Kanske kan du hitta en ny träningsform i vårt övriga utbud <3 

Tusen tack för din förståelse. 

TryggaFitness CREW