fbpx

Trygga DistansBänk 2020

Tryggas DistansBänk 2020

Pga corona anordnas inte TryggaFitness ordinarie Bänkpresstävling som vi brukar. Men som ni vet ställer vi inte in. Vi ställer om. Vi kör det Online!

På detta sätt kan vi också bjuda in hela Sverige att delta! 😀 

Tävlingen är öppen för alla (Damer & Herrar) och med ett s.k “touch and go”- upplägg. Det vill säga ingen startsignal eller stopp på bröstet . 

Du som atlet filmar dig själv när du bänkar och skickar därefter in materialet till oss. Vi kommer sedan att klippa samman tävlingen med kommentatorspår och tillhörande hejarrop för att sedan släppa tävlingen i sin helhet i början av 2021! 


Regler: 

Tävlingen är en “touch and go” maxtävling. Vinnare är den som pressar mest vikt i förhållande till sin kroppsvikt. (Damer räknas 75% av kroppsvikt)

Ditt lyft skall filmas under mellandagarna 26-29/12 2020. Du bevisar detta genom att hålla upp dagens tidning framför kameran innan du börjar lyfta. 

Instruktionsvideo kommer per mail efter anmälan på hur du skall filma och hur lyftet skall utföras regelrätt. Lyftet kan utföras på ett gym eller hemma med utrustning som håller IPF-standard. Dvs en stång och bänk enligt mått och vikt som IPF-godkänd utrustning. 

Nödvändig utrustning för att kunna delta: 

  • En kamera med bra bildupplösning
  • En stång med IPF-mått och vikt om 20 kg. 
  • En bänk med IPF-liknande mått
  • Viktskivor med IPF-liknande mått
  • En personvåg för att kunna väga dig 

Anmälningsavgift:
0 kr för dig som har årsmedlemskap på TryggaFitness Bromölla eller Kristianstad. 

100 kr för dig som inte är medlem. 

Anmäl dig till tavling@tryggafitness.se senast den 19 december med ämnesrad “Trygga DistansBänk”.

Bifoga namn, ålder, mail, tele, @instagramnamn, samt vilket gym du tillhör eller om du tränar hemifrån. 

Begränsat antal platser. Först till kvarn! 

TryggaFitness är ett 100% rent gym. Vi accepterar inte att någon dopar sig eller använder narkotika varken på våra anläggningar eller våra tävlingar.