fbpx
heatness

TryggaHEATness™
HOT Studio

Trygga HEATness™

I vår varma studio hittar du klasser som sker i värme. 

WARM – Klasserna håller ca 27-30 grader.
HOT – Klasserna håller ca 37-41 grader.

Samtliga klasser har en högre luftfuktighet och du kommer känna att du svettas mer än normalt. Därför rekommenderar vi utöver yogamattan även en större handduk /yogahandduk. 

Att träna i värme sägs ge samma effekt som höghöjdsträning. I alla fall om man tittar på kroppens maximala syreupptagningsförmåga. Allt fler ser studion som ett utmärkt komplement till sin övriga träning. 

Vi erbjuder lugnare klasser i from av Stretch, BodyBalance samt högintensiva klasser med HIIT. Du väljer intensitet. 

HEATness Klasser

Trygga HOT HIIT™

Trygga HOT HIIT™ är Tryggas egna variant av HOT Inferno Pilates.

Kärnan i HIIT, (högintensiv intervallträning) är i grund med större variation på upplägg och val av övningar. Här jobbar vi funktionellt och stärkande med kroppen som redskap och/eller hantlar, gummiband och bolster.
Musiken som spelas är snabb och hög och värmen ligger mellan 37-40 grader i studion. (Detta är inte yoga)

Tänk på att det är obligatoriskt med Yogamatta och Yogahandduk på denna klass. Om du inte har egen går det bra att hyra eller köpa av oss i receptionen.

HOT PILATES

HOT PILATES är en utmanande, rolig och intensiv styrkebaseradklass för hela kroppen men med fokus på coremuskulaturen. Klassen körs i vår gula studio HEATness som är uppvärmd till 40 grader.

Tänk på att det är obligatoriskt med Yogamatta och Yogahandduk på denna klass. Om du inte har egen går det bra att hyra eller köpa av oss i receptionen

Warm Dynamisk Stretch

Till skillnad från den statisk och stilla stretchningen är dynamisk stretching när du rör dig fram och tillbaka från ett stramt läge till ett avslappnat. Denna typ brukar idag ofta benämnas som ”rörlighetsträning”. 

 

Denna klass utförs i värme i behagliga 30 grader och är ett utmärkt komplement till din övriga träning. 

LM BODYBALANCE

LES MILLS BODYBALANCE® är en perfekt blandning av yoga, tai chi och pilates som bygger upp din funktionella styrka, ökar din rörlighet och lämnar dig i harmoni och balans. BODYBALANCE® passar alla oavsett träningsbakgrund.

Denna klass hålls i “rumstempererad” värme.