fbpx

Trygga INTRO™

Trygga INTRO™ är en introduktionskurs för dig som är ny på TryggaFitness.

För att din start på gymmet skall bli så bra som möjligt har vi satt ihop ett startpaket där du får lära dig grunderna i träningen och får en fin anknytning till nya träningsvänner samt våra personliga tränare. 

4 kurstillfällen – Endast 399 kr

Tillfälle 1: Gymintroduktion med genomgång av lokalerna samt basal maskinparkslära. Vi går igenom hur man justerar maskinerna, vad man skall tänka på vid utövande osv.

Tillfälle 2: Funktionell intro. Lär dig grunderna i skivstångsteknik. Vi går igenom teknik med skaft inför träning med stång i marklyft, knäböj, bänkpress och press.


Tillfälle 3: Konditionsmaskiner intro. Lär dig hur våra displayer och maskiner fungerar för att få ut så mycket som möjligt av din konditionsträning.


Tillfälle 4: Klassintroduktion. Vi förbereder dig för din första klass. Er PT bokar in er på en klass av Trygga HIIT n RUN (Kristianstad) LM BodyPump (Bromölla) och går igenom vad ni kan förvänta er av klassen samt går igenom inställningar av utrustning och teknik i de övningar som kommer.

Max 8 personer per kurs. Kursen köps i ett stycke och har planerade tidpunkter för samtliga tillfällen. Missat tillfälle återkompenseras ej. 

Kursen köps i appen under arrangemang/kassa. Observera spikade datum och stäm av så du kan gå på samtliga tillfällen.

Varmt välkommen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *