Trygga PT

Personlig träning du kan känna dig trygg med!

Att ta hjälp av en personlig tränare kan handla om behovet av såväl en nystart som att komma vidare och utvecklas i din träning. Våra personliga tränare arbetar kring mottot om att leverera kunskap om såväl kost som träning med ambitionen om att du skall ha roligt samtidigt som du når dina mål.

Prislista

1 timme 599 kr/h 
3 timmar 549 kr/h 
5 timmar 529 kr/h 
10 timmar 499 kr/h
15 timmar 479 kr/h

Våra PTs

Challe Bengtsson

Challe är en härlig inspiratör med mycket hjärta och stor passion för träning, välmående, hälsa och kost. Challe träffar du i såväl PT-rollen som instruktör och receptionist. 

@tryggachalle

”Jag tror på att skapa en hållbar livsstil, oavsett vilken nivå man tränar på. En livsstil som inte utesluter allt gott i livet. Små förändringar kan göra större skillnad än många tror.”

Personligt kostschema: 499 kr 
1 mån personlig kostrådgivning: 999 kr

Vid bokning av 10 PT-pass eller fler ingår ett kostschema som är utformat efter just dig och dina mål. Boka gärna in en kostnadsfri konsultation så lägger vi upp en plan för just dig

 

 

 

 

Kontakt

Tfn: 0723-25 19 00
Epost: challe.bengtsson@tryggafitness.se

Camilla Lindström

Camilla är utbildad via The Academy och Itrim och har över 4 års erfarenhet av att hjälpa klienter. Tillsammans med Challe står hon redo att möta er som vill hitta långsiktiga hälsorutiner och sprida träningsglädje även på det individuella planet. 

@traningsgladjebyc

”Det roligaste är när man ser glädjen hos klienterna när de under resans gång närmar sig målet, eller nått ett delmål. Att få se klienternas hälsoutveckling och glädje att orka mer. 

Jag vill att träning ska till stor del vara lustfyllt och roligt
(kanske inte roligt just i stunden, men efteråt).”

Personligt kostschema: 499 kr 
1 mån personlig kostrådgivning: 999 kr

Vid bokning av 10 PT-pass eller fler ingår ett kostschema som är utformat efter just dig och dina mål. Boka gärna in en kostnadsfri konsultation så lägger vi upp en plan för just dig

Kontakt

Tfn: 0709-42 07 97
Epost: camilla.lindstrom@tryggafitness.se

Anna Schön

Anna Schön finns till vardags hos oss i Bromölla. Anna är ett härligt energiknippe med massor av pepp och glädje. Hon brinner för träning och jobbar gärna med helheten för att skapa så bra förutsättningar som möjligt. Det är viktigt att alla bitar får plats – livet, jobbet, fritiden, vilan och så hälsan förstås.

@anna_schon_1

”Att få jobba med det jag älskar är så kul. Det som är mest inspirerande är att alla jag möter har ett alldeles eget SYFTE, ett eget MÅL! Jag är så tacksam för de resor jag får följa och vara en del av.” 

 

 

 

 

 

Kontakt

Tfn: 0735-18 43 99
Epost: anna.schon@tryggafitness.se

Jennie Gunnarsson

Jennie Gunnarsson är vårt stjärnskott som cyklar, spinnar och RIDE:ar med fantastisk energi. Från och med Oktober hittar du även henne som Personlig Tränare i Bromölla. 

@jenniiejosefiin

”Jag älskar att hjälpa människor att hitta till glädjen i träning. Jag tror inte på måsten, det enda måstet är att vi ska ha roligt! Jag ser så fram emot att möta alla härliga medlemmar i Bromölla” 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Tfn: 0733-14 62 21
Epost: jennie.gunnarsson@tryggafitness.se