fbpx

Trygga PULS™

Trygga PULS™ 

Från och med vecka 9 2021 kommer TryggaFitness att erbjuda Pulspass i schemat i samarbete med Polar Club. 

Vad är Polar Club?
Polar Club är ett pulssystem för gruppträning som under klassen ger dig direkt feedback på din träning via pulsmätning så du kan följa den intensitet du tränar i. Pulssystemet är också en fantastisk motivator både för att du ska ge ”det lilla extra” under träningen och se förbättrad träningsstatus genom tex snabbare återhämtning.

Förutom motivation och feedback under träningspasset kommer du också efter ditt pass att enkelt kunna följa din statistik och träningsdagbok i din personliga app. Du kommer kunna få coaching och feedback efter ditt pulspass från din instruktör på ett helt nytt plan. 

Vilka pass?
Vi startar med Polar Puls på Spinning RPM  och på Trygga RUN. Allt eftersom kommer vi att komplettera det på flera av våra pass. Du känner igen vilka pass som är pulspass genom att titta efter det lilla röda hjärtat i gruppträningscchemat. ❤️

Vad kostar det?
Vi på TryggaFitness har investerat i systemet och utrustning för att kunna erbjuda denna fantastiska nyhet. Vissa gym väljer att hyra ut pulsbandet för 100 kr per pass.
Vi har valt att lägga upp det på följande sätt:

  1. Uppgradera ditt Grupp eller Premimmedlemskap till GruppPULS eller PremiumPULS för endast 50 kr extra i månaden. 
  2. För dig som har Grupp/ Premium: Köp ett Pulsklippkort som därefter drar klipp på varje pulspass.
  • 1 klipp: 40
  • 10 klipp: 300
  • Om du har en egen pulsenhet från Polar är självfallet våra pulspass kostnadsfria. 
  • Du kan självklart också gå på Pulsklasserna utan en pulsenhet, men kommer snabbt se att passets uppbyggnad ger dig mer motivation, kunskap och insikter om du använder en pulsenhet. 

Passar detta för alla?
Ja! Det som är så bra med pulssystemet är att du som medlem följer din individuella kurva. Man kan inte vara varken för otränad eller vältränad för att ha nytta av detta. 

Hur gör jag för att komma igång?
Vi på TryggaFitness hjälper dig igång innan ditt första pass. Kom gärna på våra workshops vecka 9 eller kom i god tid innan ditt första pass. 

Du kommer behöva registrera ett personligt Polar Flow-konto genom appen Polar Flow: https://flow.polar.com/register 

Alla medlemmar kommer att få testa på pulspassen kostnadsfritt 2 gånger per person. 

PULSWORKSHOPS
Vecka 9 erbjuder vi workshops i schemat där du som medlem får hjälp att komma igång med våra Pulspass. Information om pulsträningInformation om TryggaFitness pulspassHjälp med att starta igång ditt pulskontoAktivera dina 2 gratispassHåll utkik efter fler pulsworkshops där du kommer få tillfälle att testa dina egna pulszoner i form av maxtester!

Varmt välkommen till en helt ny nivå av gruppträning! 

Med vänliga hälsningar