fbpx

TRÄNING PÅ TRYGGAFITNESS

Oavsett om du är en bänkpressande familjefar, en spinningfrälst karriärkvinna eller pensionär med passion för konditionsträning med vänner –  du är i Trygga händer hos oss

TRÄNING I ALLA FORMER FÖR ALLA FORMER

Våra moderna och prövade träningspass är skapade och planerade för att alla ska ha någon form av träning att se fram emot. Oavsett om du behöver få fart på kroppen och göra dig av med överskottsenergin, om du behöver inspirerande och muskelbyggande sätt att hitta ny energi eller bara är mån om din hälsa och tycker om att umgås med likasinnade.

Med en stor och fräsch anläggning i Kristianstad finns det utrymme för många människor med lika många olika behov av träning. Vi har ett pass för de flesta.

Upptäck våra unika gruppträningsstudios
på TryggaFitness City

Trygga HIIT n RUN™

Trygga HIIT n RUN™ är ett boutiquegym som ger stationsträning en helt ny innerbörd – tre olika typer av utrustning som inkluderar gång/löpning, styrketräning och boxning. 

Trygga HEATness™

Hot och Warm Yoga & Pilates samt andra härliga nyheter i vår sal med mer eller mindre HEAT! Här tränar du både din kropp och sinne på bästa sätt med fantastiska resultat.

Trygga SENIOR™

Trygga SENIOR™ bevisar att åldern inte är ett hinder för att träffas på gymmet, utan istället tvärtom – gruppträning med fokus på den åldrande kroppen, styrka, gemenskap och härlig träning!

Trygga RIDE™

Trygga RIDE™ är nästa generations Spinning. Här jobbar vi med koreografi, storytelling, och styrka på cykeln. Vårt mål är att du skall glömma bort att du tränar. Time to RIDE!

DET HÄR FÅR DU PÅ TRYGGAFITNESS I KRISTIANSTAD

tRYGG TRÄNING

Taggsystem, omklädningsrum, bastu, moderna maskiner och utbildad personal – allt för ett tryggt träningspass

Träning nära dig

Rymliga, fullt utrustade och fräscha träningsanläggningar med höga ambitioner och fri parkering.

Gemenskap

Våra populära gruppträningar bygger lika mycket muskler som vänskap, och det finns gott om utrymme att träna tillsammans

Hjälp när du behöver

Frågor? Förslag? Behov? Allt från personliga tränare till receptionister finns alltid för dig

TRYGGAFITNESS CITY

TryggaFitness City är vår andra anläggning inom Fitness som växlar upp begreppet Gym ytterligare ett steg. Med den högsta kompetensen och det absolut senaste inom träningsutrustning i både cardio, styrka och fria vikter kombinerat med gratis parkeringsplatser på C4 Handelsområde kan du vara säker på att träna både rätt och enkelt i Kristianstad. Vår konceptträning på  TryggaFitness City gör träningsanläggningen till den första i sitt slag.

”Start where you are, use what you have, do what you can”.