fbpx

I samarbete med MyProtein.se

TryggaFitness
Kristianstad

Skånes främsta träningskedja, nytänkande gruppträningspass och ständig utveckling för både oss och din träning i Kristianstad

Välkommen till TryggaFitness Kristianstad

TryggaFitness Kristianstad är vår andra anläggning inom Fitness som växlar upp begreppet Gym ytterligare ett steg. Med den högsta kompetensen och det absolut senaste inom träningsutrustning i både cardio, styrka och fria vikter kombinerat med gratis parkeringsplatser på C4 Handelsområde kan du vara säker på att träna både rätt och enkelt i Kristianstad.

Vår konceptträning på  TryggaFitness Kristianstad gör träningsanläggningen till den första i sitt slag.


Gruppträning Kristianstad

VÅRA 4 HUVUDKONCEPT:

Trygga HIIT N RUN™

Trygga HIIT N RUN™ är ett boutiquegym som ger stationsträning en helt ny innerbörd – tre olika typer av utrustning som inkluderar gång/löpning, styrketräning och boxning.

Trygga HEATness™

Trygga HEATness™ är vår varma studio där överasskningar ständigt väntar bakom dörren. Varma och riktigt varma klasser i hög luftighet ger dig effekten av höghöjdsträning. Yoga, stretch, pilates och HIIT. Vad passar dig?

Trygga SENIOR™

Trygga SENIOR™ bevisar att åldern inte är ett hinder för att träffas på gymmet, utan istället tvärtom – gruppträning med fokus på den åldrande kroppen, styrka, gemenskap och härlig träning!

Trygga RIDE™

Trygga RIDE™ är nästa generations Spinning. Här jobbar vi med koreografi, storytelling, och styrka på cykeln. Vårt mål är att du skall glömma bort att du tränar. Time to RIDE!

ÖVRIGA KLASSER:

yoga

Trygga senior™

GRUND. är en cirkelträning med särskilt fokus på den åldrande starka kroppen. Här jobbar vi stationsvis i skonsamma maskiner för att stärka muskulaturen, balansen och konditionen.

gymnast

TRYGGA SENIOR™

ADVANCED. är en mer avancerad seniorklass för dig som är äldre men som tränat en längre period och är van vid övningar, begrepp, tempo och teknik.

workout

HOT PILATES

HOT PILATES är en utmanande, rolig och intensiv styrkebaseradklass för hela kroppen men med fokus på coremuskulaturen. Klassen körs i vår gula studio HEATness som är uppvärmd till 40 grader. Tänk på att det är obligatoriskt med Yogamatta och Yogahandduk på denna klass. Om du inte har egen går det bra att hyra eller köpa av oss i receptionen.

like

hot hiit™

är Tryggas egna variant av HOT Inferno Pilates. ​Kärnan i HIIT, Hög Intensiv Intervall Träning men med större variation på upplägg och val av övningar. Här jobbar vi funktionellt och stärkande med kroppen som redskap och/eller hantlar, gummiband och bolster. Musiken som spelas är snabb och hög och värmen ligger mellan 37-40 grader i studion. Tänk på att det är obligatoriskt med Yogamatta och Yogahandduk på denna klass. Om du inte har egen går det bra att hyra eller köpa av oss i receptionen. ​

weight

TRYGGA KETTLEBELL™

är ett funktionellt träningspass där träningsredskapet kettlebell ligger i fokus med komplement av andra övningar. Passet är inriktat både på stryka och kondition.

tire

Trygga Functional™

är Tryggas version av funktionell träning på en lite mer utmanande nivå. Här tränar ni i en "WOD" med funktionella redskap såsom skivstång, kettlebells och mycket puls. Löpning kan förekomma. Kom i gärna uppvärmd och i god tid.

071-weightlifter-1

TRYGGA Skivstång™

I denna klass bekantar vi oss med skivstången och dess enorma fördelar. Teknikträning i såväl pressar, drag och böj. Klasserna är väldigt varierade men alltid med grundkonceptet att använda sig av skivstången. Inga förkunskaper krävs för att kunna delta.

weightlifting

CIRKEL Funct

Circel Functional är en cirkelträning med funktionella redskap där vi tränar i gymmet med redskap såsom TRX, Kettlebells, Skivstång, hantlar och liknande. Vi jobbar stationsvis och passet anpassas helt efter deltagarnas förmåga.

071-stationary-bike

Trygga cycling™

Mer traditionell spinning. Här jobbar vi med backar, växlar, fartlekar och härliga intervaller. Tränaren får dig att måla upp de högsta bergen med de klippigaste topparna och de absolut sköna återhämtningsraksträckorna. Cykeldatorn kan användas på vissa klasser. På denna klass hålls belysningen stilla till 90%.

yoga

warm dynamisk stretch

Till skillnad från den statisk och stilla stretchningen är dynamisk stretching när du rör dig fram och tillbaka från ett stramt läge till ett avslappnat. Denna typ brukar idag ofta benämnas som ”rörlighetsträning”. Denna klass utförs i värme i behagliga 30 grader och är ett utmärkt komplement till din övriga träning.

071-fitness

gymintro

GymIntro är en introduktion till vår maskinpark och vårt gym. Här går vi igenom grunderna i såväl utförande som känsla i våra maskiner. Vi rekommenderar alla nya medlemmar att gå på minst ett gymintro i samband med det nya medlemskapet.

Boka ditt gruppträningspass

Här kan du se schemat och boka ditt gruppträningspass på TryggaFitness City.

Du vet väl att du kan boka dina pass via appen? Skaffa den till iPhone eller Android.

Se schemat i storbild här.

Trygga Smoothiebar™

Från och med 2021 kan vi erbjuda Smoothies som komplement till din träning på TryggaFitness Kristianstad.

Smoothiebaren är öppen under all bemannad receptionstid.

Du köper dig enklast ett 10-klippkort som ligger laddat på ditt kundkort.

När du kommer: Skriv upp ditt namn, din beställning samt vilken tid du vill ha smoothien klar.

När ditt pass är klart: Hämta din färdiga smoothie på disken!

TryggaFitness City i Kristianstad

Fundationsvägen 
(intill C4 Shopping)
291 28 Kristianstad