Trygga Fitness City
i Kristianstad

Skånes främsta träningskedja, nytänkande gruppträningspass och ständig utveckling för både oss och din träning i både Bromölla och Kristianstad

Välkommen till TryggaFitness Kristianstad

TryggaFitness City är vår andra anläggning inom Fitness som växlar upp begreppet Gym ytterligare ett steg. Med den högsta kompetensen och det absolut senaste inom träningsutrustning i både cardio, styrka och fria vikter kombinerat med gratis parkeringsplatser på C4 Handelsområde kan du vara säker på att träna både rätt och enkelt i Kristianstad.

Vår konceptträning på  TryggaFitness City gör träningsanläggningen till den första i sitt slag.

Gruppträning Kristianstad

Trygga HIIT N RUN™

Trygga HIIT N RUN™ är ett boutiquegym som ger stationsträning en helt ny innerbörd – tre olika typer av utrustning som inkluderar gång/löpning, styrketräning och boxning.

Trygga HEATness™

Hot och Warm Yoga & Pilates samt andra härliga nyheter i vår sal med mer eller mindre HEAT! Här tränar du både din kropp och sinne på bästa sätt med fantastiska resultat.

Trygga SENIOR™

Trygga SENIOR™ bevisar att åldern inte är ett hinder för att träffas på gymmet, utan istället tvärtom – gruppträning med fokus på den åldrande kroppen, styrka, gemenskap och härlig träning!

Trygga RIDE™

Trygga RIDE™ är nästa generations Spinning. Här jobbar vi med koreografi, storytelling, och styrka på cykeln. Vårt mål är att du skall glömma bort att du tränar. Time to RIDE!

Boka ditt gruppträningspass

Här kan du se schemat och boka ditt gruppträningspass på TryggaFitness City.

Du vet väl att du kan boka dina pass via appen? Skaffa den till iPhone eller Android.

Se schemat i storbild här.

TryggaFitness City

Fundationsvägen 
(intill C4 Shopping)
291 28 Kristianstad

Bemannade öppettider:

Måndag – Torsdag: 08 – 20

Fredag: 08 – 16

Söndag: 10 – 15